Tuesday, March 12, 2013

chicken pox

hey.. assalammualaikum wbt.

lama kan saya tidak update blog konpem berabuk berabis lah..erk..aha
well ..ter log in nya saya disini untuk menceritakan satu kejadian.. aiseh ..haha ..ini semua poyo .. tuu saya baru ja sembuh dari kena jangkitan cacar air .. sampai sekarang saya still wonder macam mana saya boleh tiba-II kena tu cacar air a.k.a chicken pox.. hoh ..hmm
aha .. saya sebenarnya mahu cerita itu orang yang menjaga saya semasa saya sakit tu.. alaa tuu cik bibiey nadhirah tuu.. juga ibu saya .. ehe.. saya sayang mereka berdua..
tahu kah?
bahawa saya dijaga dengan amat baik sekali terutama oleh cik bibiey itu.. iyalah kami tidur sebilik kan jadi kalau malam-II tu saya meragam dia lah yang melayani saya.. sanggup bangun pagi-II buta sebab saya terasa gatal-II then dia sapu kan ubat di badan saya.. time badan saya tiba-II panas dia basahkan kain lap di muka saya kasi tuam untuk kurangkan sejuk.. tahukah? yang saya rasa macam mao nangis depan dia masa itu? huhu .. saya rasa sangat terharu bila ada yang layan saya begitu.. jadi disini saya ingin merakamkan jutaan terima kasih kerana sudi menjaga saya meskipun kamu menghadapi kemungkinan akan berjangkit dengan saya.. saya sayang kamu sangat-II .. :)
maaf sekiranya saya banyak menyusahkan kamu.. hanya Allah swt sahaja yang dapat membalas semua itu. semoga hidup kamu akan selalu diberkati :)

sekian .. assalammualaikum ,,


No comments:

Post a Comment