Wednesday, February 29, 2012

Lev yaa :')

Assalammualaikum ..

mihahaha ... mahu update blog sebelum sleep hee .. by the way hari ni 29.february 2012 .. hoho susah ouh mahu dapat nih tarikh .. maklum tahun lompat la katakan .. aha [mcm mna tahun tu lompat ?? ==''] ehem ..aha . semalam [28 feb] itu my step father punya birthday ..hee .. actually aku tak tahu pun birthday dia bila .. heh ..ibu yang bagitahu ..jadi ..jadii selamat hari lahir .. ehe ^^v .. 

oh hari ni my dad call ..ahaa ..mishheu dad .. ahai ..hee .. dia tanya pasal SSPN tu ..ehe dan aku punyalah blurr bila ditanya pasal no.akaun ..hahaha .. boleh pulak aku kata "ah? ada no akaun ke ? tak perasan pulak" haha .. dan mydad just .."apalah adik nih" hewhew ..haha ..aku suda check mmg ada no.akaun ..haha .. jadi bila la tu mydad mahu masukkan duit ..hohoo .. ekeke .. tak heran pun ..cuma haruslah kita bersyukur jika diberi rezeki :) ..syukur alhamdulillah .. 

haih semalam hari yang cukup stress buat aku yeah sangat stress rasa mao teriak saja .. haih .. ada la itu mokcik grr ..dia tu always mencari kesalahan aku ..heh .. lepastu cakapcakap .blablabla bikin panashati ja tu mokcik ..aku sabar je lah ..heh .. mokcik oii ..saya nih bekerja niat nak tolong ibu saya je.. jadi saya tahu la apa yang saya buat .. kesabaran saya nih ada tahapnya mokcik .. takut saya tak boleh nak tahan lagi kesabaran ada juga mokcik tak bersuara nanti bila nampak saya ..heh .. cukupcukup la bersikap irihati dan takpuashati .. bikin dosa ja mokcik .. saya tahu saya pendiam saya senyap ja ..hee.. ibu&ayah saya ajar jangan kurang hajar dengan orang tua .. jadi saya turutkan saja . suda mao duabulan nih saya sabar ..haih ..sabarsabar .. 

jadi ? err .. jadi haih okaylah hari ni sudah mula hari yang ke-3 ..jyeah ke-3 ..ahaii rasa macam 3 tahun..hoho ... dan kenyataannya kami cuma tak berinteraksi satu sama lain tapi ..tapii masih fikir juga pasal kamu..eya masih fikir ..aha tak pernah lupa pun .. kamu fikir pasal saya tak?? tak ? ah tak pe lah .. ahaii ^^v  ..dan tertanya .. apa motif sebenar kita buat macam nih ?? hahaha adoi ..lupa suda motif kita lakukan ini.. tapi takpelah turutkan saja .. bytheway ILoveYou :') . jaga diri arr.. hope ur Simba will be fine :) 

okay suda 1.10 pagi nih .. mahu tidur mata suda sleepy ..ehee .. k.Assalammualaikum.


it's hard for me keep pretending 'i must ignore u..ignore u' .. but on the other side I really want to say Haii ^^.. ILoveYou .. How are you ?? .. I mish you :( 

Sunday, February 26, 2012

not just you ~

Assalammualaikum wbt ..


terajin pula aku update blog pagipagi ..ahaii ..hee hari ni aku bangun dengan keadaan yang sangat parah -_-' ..haha parah la sangat .. tidaklah parah mana cuma tibatiba kena flu dan batuk .. nasib tak hilang suara >.< .. tertanya aku kenapa tibatiba ..rasa semalam aku macam sehat je .. (macamla) ..heh padahal banyak baring saja lepas mengemas rumah -,- .. rasanya jadi begini garagara minum milo ais semalam .. haha .. dah mybro yang belikan i minum sajelah .. uhuk3 .. mahu tebus kesalahan la tu huh! btw semalam gedik dia beli barang mahalmahal untuk ibu =='' .. bukannya tak boleh tapi semacam membazir sajalah .. ibu pun semacam mara .. actually benda tu xde la santek mana ..ekeke tak de taste sungguh mybro nih..ahai~ mentangmentang dapat gaji lupa diri kaubang .. bak kata ibu "baik kau simpan ja duit tu hantar ibu pegi haji" .. aha .. ntah kau ni pun bang kita suda sepakatkan mao simpan duit hantar ibu pergi haji dulu baru fikir pasal kebahagiaan masa depan kita .. lupa la tew..haih~ takpe la asal kau bahagia selalu .. i turut merasa tempiasnya juga ^^ ..

-tengah layan tweenpop di hitz.tv-

aha tu la xtivity pertama aku dipagi hari ni .. dandan tadi keluar lagu not just you by cody simpson .. ehee :') .. aku suka dengar lagu dari codysimpson tapi aku tidaklah fanatik dengan codysimpson ..contoh klau nampak gambar cody terus kena sawan kan..aha tidak tidak .. not me la tu ..haha ..cuma mendengar lagu saje ..hee

berbicara pasal lagu .. for sure ramai yang tahu lagu tentangrasa by astrid kan ??


nah itu ..ehe .. ada sumething pasal lagu ni ..hee .. dunno why setiap kali aku dengar lagu ini aku akan nangis >.< .. -setiap kali- .. heh .. kalau tak nangis pun aku akan sebak .. touching .. blablabla .. haha #jujur .. tapi banyak kepada nangis la .. naknak kalau dengar sorang2 ..feeling abis..ahai~ ntahla kenapa maybe lirik dia plus background music dia kot .. hahaii .. 

well semalam time ada orang itu mesej aku tu.. ehem haha masa tu tengah rindurindu dia tu.. uhuk3..haha.. nasib dia hantar mesej walaupun mesej dia mengejutkan haha cuba la bagi salam dulu.. ni tak ..haish ..haha .. semalam pun tidak ber-skype dengan dia .. ehe .. otak kata jangan hati pula kata ya ~ .. aha .. jadi terpaksa la aku menahan diri semalam dengan mendengar lagu .. ahai ~ kenapa tak skype ? 
1. dia baru balik dari dinner-kan konfirm dia kepenatan . :')
2. aku kurang sihat .. ^^v
3. sebab semalam sepatutnya turn dia end call .. ahai~ jadi ntahla tak mahu menghadapinya .. ekeke jadi tunggu nextweek je lah ..aiyuy..ahaii~
bytheway aku mimpi pasal dia pagi tadi .. haha..hmm :') ..sangat awkward ~ janggal dan ganjil mimpi tu . ada seseorang kata kepada aku .. "jaga dan sayang dia sepertimana kamu jaga diri kamu sendiri" .. herm .. saya akan dan sentiasa mencuba lakukan perkara itu :') .. cuma.. siapakah orang yang kata itu ?? entahlah ..

ok.. got to go .. mahu ke ..ke.. kemana saja yang dibawa .. haha .. tak tahu la kemana ..ikut saje ~ k.daa~ assalammualaikum .

Saturday, February 25, 2012

mem -peace- kan diri

Assalammualaikum wbt ..

jyeah hari ni hari sabtu ..ye sabtu ..alahai haih .. hari ni banyak menghabiskan masa dirumah ..yeah dirumah huh! sebenarnya sakit hati dengan abang aku itu ,.jyeah sangat ..huh! dia keluar pagipagi ..huh pegi jumpa itu my bakal kakak ipar itu ..uhuk3 ..haha ..huh! (mood sakit hati) ahai ~ bukan apa jelos dia keluar dgn gurlpren dia ?? ah tidak ..opcos i hepi untuk dia ..tapi dia pergi MELAKA ..grr .. u know melaka ? yeah melaka .. entahlah tak tahu i so sensitive bila tahu orang pegi melaka nih .. haih .. melaka itu historical place .. jadi sejarah dia masih belum aku kaji abis lagi .. rindu melaka .. :') and cuba bayangkan dari pagi sampai ke malam ni suda jam 2030 ..dia masih belum balik .. dannnn dia pergi K.L sekali ..huh >.<'' jalan sakan kaubang .. haih tape tape .. begitulah kau kan ..bila sudah ada cinta lupa terus adik kau yang kesepian nih .. eseh >.< .. bahagia la kau disana itu .. huh! :D .. sudahlah gara2 kau ..kami tak jadi balik kampung hari nii.. eeee .. huh! ahai~ stop it !

aktiviti aku hari ni cuma mengemas rumah .. berkilat sudah rumah ..aha.. terutama dapur .. hoho .. banyakbanyak ruang dirumah.. dapur merupakan ruang favourite .. aha ..opcos la kan .. itu la tempat aku mencampakkan segala garam dan gula .. kuikui .. disitu jugalah aku mencipta resepi omelet terbaru .. yeah omelet ..aha itu ja kemahiran aku yang ter-rahsia .. orang0rang terpilih sahaja yang pernah merasa omelet aku itu .. yang selalu merasa dan dipaksa merasa ialah ibu ..aha ..yeahh dan ibu selalunya akan kata " tak abis2 dengan omelet" haha .. apa buleh buat itu la paling senang .. ada juga yang memang bernasib baik merasa iaitu anak-anak buah aku ..eseh .. aha ya bernasib baik sebab time itu telur-ayam dirumah berlebihan jadi aku pun terajin la mencuba resipi omelet terbaru..ahai ~ dan mereka suka .. ^_^ ..[asal tetibe cite pasal omelet nih ?? -_-''] ahai sudah lupakan ~ NOW aku sedang melihat 'apa kata FBI' apa kata kau .ada aku kesah .. ahai ~ hari ni dia buat tribute pasal arwahyarham Sudirman :') ..sangatsuka .. jum sedekahkan Al-Fatihah .

haih sudahla kan macam tak bermotif aku updated blog hari ni ..haha .. bytheway .. bila hati aku resah aku kelihatan gembira diluar dalam hati cuma Allah saja yang tahu .. hee ..dan bila aku resah aku akan attack seseorang dengan berkomunikasi secara spontan .. ohoo .. mangsanya ialah bro shaft .. c oink..oink bukan nama sebenar itu .. juga ada la orang tu ..uhuk3 ..haha .. jadi maaflah kotkot ada yang terasa ..saya cuma berguraucanda sahaja tu ^^v ,, dulu saya ada kawan yang selalu kena dengan saya tapi mereka tiada disisi pula .. jadi kawan2 di laman sesawang je la yang keno pulak ye ..kehkehkeh .. okay lah done .. nak pergi cari aktiviti lain pula ..haha ..daa~ assalammualaikum .. :)

oih SAYA SAYANG KAMU .. yee kamuuu .. ILOVEYoU ! 

Thursday, February 23, 2012

hadiah dari bintang ~

Assalammualaikum wbt ..


hai blogger .. finally it 23 februari .. hee .. lama dah saya tunggu tarikh ni tiba .. kira cukup sebulan lah umur saya 18 tahun .. bulan lepas pada tarikh yang sama merupakan hari yang takkan saya lupakan seumur hidup saya . :) 

btw saya nak post sesuatu saja .. hee .. sumething yang menjadi salah satu benda penting dalam kehidupan saya sekarang ..yang baru saja saya terima 18hb februari yang lalu jam 9sumething *pagi .. [akan ada banyak gambar jadi ..aha ..]


resit posLaju .. aha .. terima kasih posLaju ... :) .. dari beaufort, sabah ke port dickson, negeri sembilan :')



perkara pertama yang terlintas dihati bila pegang benda nih ialah : "ceh pemalas betul ..taip je ?-__-" haha :P


mula ingat tak mao buka .. tapi ibu tanya apa isinya lalu saya pun terpaksa buka .. itulah wrapping paper dia ..aha masih simpan .. tekaan ibu tepat ..isinya memang bantal .. wess..hermm jujur hati saya tersentuh bila dapat benda nih .. :') 
ah .. ibu kata : aik kat sini dah takde bantal ke ?
saya : ahhaha..ibu nih .. :') [sambil tahan airmata jatuh]


inilah dia yang terdapat didalam bungkusan itu .. :) .. dan ada soalan ditanya .. jawapannya ialah ..sis sangat suka bb.. :') .. terima kasih .. sis sangat hargai pemberian bb nih .. :')


cantik kan ?? aha ya sangat cantik .. tulisan itu sangat cumil ..aha macam tulisan saya masa sekolah rendah dulu ..ehee .. btw kak tirah .. i will be a gud gurl..ahaa ..tenkiu ..terima kasih :))

and finally here 


nahhh ... myfbiey pillow .. aha really love it .. 
first thing yang saya lakukan lepas buka plastic pillow nih ialah memeluk bantal itu dengan erat .. dan saya rasa sesuatu ...
ini yang sis kata pasal jujur hari tu .. jujur sis kata when i hug that pillow .. i feel so calm ..and feels like u be there the thing that i hug is u .. :'( :') :D

lepas dapat ja bantal itu ..tak lepas dari saya ..haha sampai balik kampung saya bawa sentiasa berada di pelukan saya .. sampai tidur pun masih memeluk bantal itu .. aha :'DD

-facebook helps you connect and share with <3 - 

u is my <3

# thanks a lot bibiey .. ah .. terima kasih Nur Nadhirah Abd Lias . sis hargai ..tersangat hargai pemberian bibiey nih .. sis akan jaga elok-elok .. hopefully one day kita akan jumpa .. sis sayang bibiey *sangat !


aha ..okay suda late nih ..ehe mahu tidur ..my mata so sleepy .. ahai .. jujur je lah kau nangis sebenarnya zira oi ..hahahaha ..ehee ^^v . k . Assalammualaikum .






Wednesday, February 22, 2012

fakta dan realiti

Assalammualaikum wbt ..

bloggerrr !! .. hmm okay hari ni saya mahu posting tentang perkara yang berlegar dikepala sejak semalam ..aha ..iaitu realiti bekerja .. kenapa berlegar dikepala ? nahh semuanya gara-gara seorang cikgu ..ahai dah anggap macam abang sendiri dah cikgu tu .. lagi pun dia mengajar saya sains disekolah dulu.. banyak benda dan fakta dia berikan pada saya .. salah satu nya inilah nih fakta bekerja ..  buleh tahan la dia membebel semalam .. dia kata ..

"macam inilah alam bekerja azirah.. tak ada masa berehat..tiada masa nak dengar lagu .. ni baru kamu bekerja dengan ibu kamu .. belum dengan orang lain lagi"

bha.. saya mendengar dengan hati yang tabah saja ..ahai~ dia cakap begitu sebab saya mengeluh sekejap .. sebenarnya saya mengeluh sebab lenguh tangan ..ada la benda yang saya kena buat semalam haish lenguh tangan dibuatnya ,,bukannya saya mengeluh pasal penat bekerja .. dia salah faham le tew .. dan bebelan terpaksa saya terima ..aiyuy ..haha . 
hmm .. bila difikir secara mendalam betul juga kata cikgu tu .. dan saya terfikir if oneday saya bekerja dengan orang lain ..macam mana lah agaknya ..dapat ke saya bertahan ?? yang pasti semua kerja itu memenatkan ..tiada kerja yang tak penat .. even tidur pun penat tahu ! ..naknak bila saya tahu ada yang bekerja sampai 12jam sehari mcam kawan saya sorang tu .. dia kata " penat zira bekerja sampai tak sempat nak buat benda lain" .. ada juga bro sorang nih dia bekerja jam 3 .. fuhh bayangkan ..mesti penat gila kan .. tak perlu tengok orang lain lah .. sebab saya ada contoh didepan mata iaitu ibu saya sendiri .. ibu saya pernah tidur 2 jam saja sehari .. ada pula kena bangun jam 1 pagi .. kadang-kadang ibu terpaksa tidur di dalam kereta ..saya pernah ikut sekali ibu bekerja sebab saya masih kecil dulu jadi ibu takut mahu tinggalkan saya sorang2 dirumah lalu ibu bawa saya sekali .. saya terpaksa tidur didalam kereta .. serius lah sangat tak selesa .. tapi itulah cabaran bekerja ..mencari nafkah untuk keluarga . jadi itu lah dia realiti dan fakta bekerja . 

okay mahu tidur penat suda berfikir ..ahaii ..herm .. assalammualaikum .

Friday, February 17, 2012

May Allah blessing you ≧^◡^≦

Assalammualaikum ...

Hye blogger .. hmm :) ..finally it's friday .. aha .. minggu nih i being so stress .. so many things happen between me, my friend and also with the people around me ..but..alhamdulillah .. semuanya diatasi even sumetimes i lost my mind ..haha ..hee so sorry to a few people cause i being mad with u'ols .. ehe .. actually now err.. i'm waiting .. uhuk3 .. i'm waiting for what ? let it be secret .. hoho .. so i'm just posting on my blog while i'm waiting .. *what a broken english! haish -_-' . aha yeahh still waiting nih.. yuhuuu ! haih .
btw..btw .. tadi mybro balik sekijap ..ehe dan ..dan uhuk3 dia bawa ..ehem ..hoho ..dan akak itu kecil ja orangnya ahai .. rendah pula eitu .. lama tak jumpa kakak tu .. ehe sama ja muka dia ..ekeke tapi semakin cute n santek ..hehe hope dia jadi someone to myfamily on the future .. hoho .. just hoping .. ehe ..



nah .. btw hari ni 17 february .. ehe .. and someone lahir pada tarikh ini .. hepi birthday to u dear  .. aha .. so sorry i did't give anything to u .. hermm .. dunno what i should give .. but dun wurie i will bring u go somewhere nextweek.. insyaallah .. kesian kamu birthday hari ni tapi kena pergi kem pula .. ahai ..takpe lah bukan selalu kan ? .. hope u will be fine . tapi kan ..i think i should give sumething to you .. herm .. nevermind i will think for it later on .. aha i'm just pray u get all what u wish on ur birthday n life .. lopU . ehe 

aha..herm ..haishh err.. hahaha err .. haih tak pe larh sebenarnya lupa mao taip apa lagi ..haish selalu begini larh ͼ(ݓ_ݓ)ͽ .. jalan penyelesaiannya end this post .. ahui .. nah sekian .assalammualaikum .   

Monday, February 13, 2012

hari isnin saya kali ini ...

Assalammualaikum wbt

hye blogger ... hari ni 13 feb 2012 .. a bit of stress day for me .. ehe .. today my life feels like a bit of horrible .. bytheway i'm not feeling well today .. there sumething wrong with my body .. esspecially with my stomach ..heh
and i having a problem with sumeone  dan effectnya i get on excident this morning ..hahuii herm .. blurring saje .. cuma syukurlah tiada yang cedera .. all day i think about it .. and now syukurlah everything clear .. suda okay dengan dia .. aha .. btw i misheu a lots ..seriously a lots .. and i just realise each day comes u keep n always be meaningful for me .. i love you with full of my heart .. sincerely by me azirah aka jira .. aha . k wasalam .

Sunday, February 12, 2012

IjustWannaBeWithYou ~

Assalammualaikum ....


you said :-


 i dunno if i have them when i need them :)



and 
i really want to reply it but i can't 
here what I want to reply :-



are you sure u dun have them when u need them ? 
i wanna ask u sumething .


if i'm one of 'them' .. are you wanna me be with u ? hah? do you want it ?? haih dunno ..feel like u dun want me be with u when u sad or lonely .. cause u keep ignoring me ..  and it make myheart so hurt u know ? 

just wanna remind u again n again .. I really love u like my own sister .. I always wanna be with u on what ever condition ..really want it ! seriously . but u ?

tinggal kenangan :)

Assalammualaikum wbt

aha just a little post .. tadi aku check gambar2 tag dan ..haih dan ...ada la satu gambar itu di tag kepada aku tahun lepas oleh sorang kawan aku yang suda berpindah ke utara sana  .. haish hmm .. agak menghibakanlah cara aku tengok gambar itu .. terus aku remove tag ..heh ..for sure lah kan benda tu takkan terjadi lagi .. dia dah berubah lah berubah sejak lastyear lagi .. even dia kembali macam dulu pun kita takkan jadi semacam dulu . 

oh heh baru lah aku teringat dekat kau .. haish hmm kau pindah tak bagitahu aku pun kan? ..haih tak pe lah aku selalu dipinggirkan nih ..tak pernah ada orang pon nak ingat pasal aku ..haishh ..hmm tak apalah bergembiralah kau dengan kehidupan kau disana tu .. tapi kan ..haih ntahla bila ingat dekat engkau ..aku rasa macam perlukan kau untuk aku berkongsi cerita .. tapi kalau aku sharing dengan kau..aku afraid kau akan sharing dengan dia ..haih yeah dia dia tu ..eeeishh macam mana aku nak bagitahu dengan kau ah ? herm aku tak suka bila kau bagitahu sesuatu tentang aku dekat dia ..haih ntahlah aku pun tak tahu kenapa.. sejak beberapa bulan yang lalu dia kelihatan begitu annoying di mata aku ...heh.. kejam kan aku ? haih tapi betullah ..aku cuma annoying dengan attitude dia yang ..... haih herm malas mahu taip ayat tu . haihh sudahlah gembiralah kau di utara sana .. jauh kita terpisah ..heh kimsalam lah sama bukitbukau yang kau cerita hari tu .. dan ......hmm k . sekian 
assalammualaikum.


Saturday, February 11, 2012

Krussherr ! :D

Assalammualaikum wbt .

Ellooo .. blogger .. uhuk3 ..heh away dari fb sebentar nih .. sedang di-spam -_-''  .. btw hari ni hari sabtu dan aku kerja hari nih ..hee tapi hari ni kan aku sangat tenang :) .. tak tahu lah macam mana nak tafsir cuma aku rasa tenang ja .. ehe .. oh ah batuk aku makin parah nih ..hee terpaksa aku telan dequaddin pastilles untuk kurangkan aku daripada terus uhuk3 ..  sesak nafas dibuatnya .. payah mahu breathing lepas telan mende alah nih berlebihan dalam satu masa ==' . heh dan sekarang aku telan lagi benda tu buat ntahla keberapa kali .. ehe ^^v

batuk aku makin parah gara-gara krushherrr .. aww~ haha .. ehem..hee punyala syiok aku membedal krusher semalam ..heh .. btw krusher oreo better lagi dari chipsmore ..ngee .. jadi kepada anda-anda yang mao test krusher silalah kunjungi KFC yang berdekatan .. hewhew *pomot

hm.. jujur je la eh .. aku rasa lebih tenang bila tahu itu ..ah dia itu tidur :') .. mesti comel kan ? aha ..haruslah comel..hehe .. hmm harap dia okay okay seja .. asyik badmood saja dia tuh .. seram dan risau dibuatnya .. hee .. bbiey tidurlahh..tidurlahhh bieyy .. aha :') <3 .. mahu jujur lagi nih.. sis sayang bb .. 

erm .. sebenarnya ada sumething mahu post tapi tapi tapi ..arh nant jelah teda mood mahu post pasal itu .. hewhew .. btw hari nih dapat gaji .. :) alhamdulillah rezeki murah .. syukur kepada Allah .. ingat mahu simpan sikit duit tu .. maklum sudah pokai gara2 c Hazel .. ehe -_-'  .. hmm okaylah done kot post hari ni .

saya rindu ijah n dighaa .. sangat rindu <3 ..hmm :')
k. Assalammualaikum. 

Hadapi segalanya dengan senyuman . kecapi ketenangan :)

Thursday, February 09, 2012

hollowww .. heh

Assalammualaikum wbt

ello bloggers .. haish since semalam (rabu) aku kepenatan .. seriously sgt kepenatan ... sampai masa untuk menonton tv diwaktu petang pon ter-skip akibat tertidur kerana kelelahan and now i'm not in good condition ..haih batuk masih ada -__-'' ..aku sangat malas bila dah batuk nih sebab selalunya aku akan demam beberapa hari kemudian ..heh ,,harap tak lah . and now my nose panas semacam nih takut ia mewujudkan blood disitu -__- ..pedih suda terasa nih ..adeh . kesannya membawa kepada mood yang kurang baik .heh

haih ..hmm ..oh tadi sempat juga selesaikan sesuatu ..hee walaupun agak kemalamankan -.- nasib uncle itu masih ada ..ekeke banyak berjasa betul uncle tu dengan aku .. heh like always selalu ja tuh uncle bertikam lidah dengan kawan aku ..adedehh [hanya mampu tersenyum dan gelak saja] haish esok harap balik awal mahu rest secukupnya .

sebenarnya ..sebenarnya ..haih agak hampa sikit dengan someone .. haih bb..bb cubalah bikin hati sis senang sikit dengan menyatakan kamu tidur awal dan dapat rehat secukupnya .. every second nih sis keep thinking bout u .. tapi jangan la pula bb nak kasi senang hati sis dengan menifu bb tidur awal pula.. heh jangan pernah lakukan itu ! btw i mish u .. sis ta marah dengan bb cuma terasa hampa sedikit . rehatlah secukupnya bb ..please !! i begging u ! rest ok rest !  - loveyou-

hmm .. mata suda sleepy nih .. mengantuk suda ..hee .. spatutnya terus tidur tdi tak usah on9 .. tapi tapi ..heh dunno la memadai kot on9 sekejap hanya untuk mengetahui tentang sesuatu ..ehe ^^v
k. assalammualaikum . peace !


Ikhlas dan berterus terang itu merupakan erti sebenar kejujuran buat saya . :)

Tuesday, February 07, 2012

myspace aha :'DD

Assalammualaikum wbt

ehem ..aha hai blogger masa aku post ini jam 10:03a.m ..tujuh haribulan februari 2012 .. hee aha aku nangis time nih ..heh nasiblah perkara itu berlaku lepas dah habis skype dengan nadhirah .. aha ..kalau tak ..tak pasal-pasal dia tengok aku tetiba nangis ..haih~ aku nangis mendengar kata-kata itu .. T.T .. sangat menusuk kalbu itu kata-kata -dying- eh ..  haish even itu bukan pertama kali berlaku aku tetap terasa bila ia berlaku lagi .. #ambui mengalir eh air di idung ..uhuk3 air di mata meme dari takdih mengalir .. TvT .. ahai hmm .. 

bytheway .. aha aku banyak meluangkan masa di myspace saja sekarang .. heh di situlah aku luah perasaan habis-habisan ..ekeke teda sepa pon yang baca ehe.. palingpaling codysimpson ..wkakaka sahsah ler dia tak paham kan ..uhuk3 aha..  oh aha .. aku batuk heh.. serius batuk =='' .. tak pasalpasal batuk apalah sebabnya heh .. tidaklah diketahui .. and now aku tengah menghidap flu ..ehem ..aha flu sementara ja nih ..heh .. haish sudah ler sampai sini ja post aku hari ni .. aha kompem eh aku tak tidur hari nih .. hilang mengantuk lepas nangis ..ehee tidak apalah aku kasi kemaskemas rumah sejalah .. heh k.. sekian .


"Senyumlah sayang senyumlah jangan kau bersedih sedih selalu" 
kerana ada hikmah disebalik setiap yang berlaku :')

Sunday, February 05, 2012

Hazel (✿◠‿◠)

Assalammualaikum wbt

Hye blogger .. aha .. actually tiada apa pun yang mahu di post saja je nak update aha .. well i just got my Hazel .. aha and i starting learn to love it . ngee . harus belajar suka c Hazel itu .. my sis n bro agak dislikes melihat aku tukar dengan c Hazel .. hmm biarlah asalkan aku puas hati dengan function yang ada di Hazel itu . ehe .. ah bytheway it's february now ! seminggu lagi ada someone sambut birthday .. ehe ..herm .. I dunno whether i should give sumething or not . aha ..haish biarlah seminggu je lagi .heh banyak lagi masa tew -__-''  erm .. oh i got one mission ..ehe wanna post novel ke beaufort ..ehem not just novel ada satu lagi untuk kakaknya yang baru sambut birthday 4 feb yang lalu ..ehee simple ja benda tu harap kakak tu suka ^^v .. well i love to give sumething to someone but hard to accept sumething from someone ..ngee .okay ends .